Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΘρίλερ με εκπομπή του OPEN πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα

Θρίλερ με εκπομπή του OPEN πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα

Τι κι αν όλα τα προγράμματα μπήκαν με ενθουσιασμό στον στίβο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, για ένα η… καμπάνα φαίνεται πως χτύπησε πολύ γρήγορα και απρόσμενα!

Τόσο ώστε η εκπομπή να «ταρακουνηθεί» για τα καλά πέντε μόλις ημέρες μετά την πρεμιέρα της. Ο λόγος για την απογευματινή εκπομπή του OPEN, «Μίλησε μου» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα που βρέθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, χαμός γίνεται στο OPEN από το απόγευμα της Παρασκευής με την εκπομπή «Μίλησε μου» που παρουσιάζει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Οι υπεύθυνοι του καναλιού ανακοίνωσαν τόσο στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια όσο και στη ροή προγράμματος ότι η εκπομπή κόβεται από το πρόγραμμα λόγω των πολύ χαμηλών τηλεθεάσεων και δεν θα βρίσκεται πλέον σε αυτό από την προσεχή εβδομάδα.

Ωστόσο, τρεις ώρες αργότερα, ήρθε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να γίνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως και η εκπομπή καταφέρει να ανεβάσει έστω και λίγο τα ποσοστά τηλεθέασης αλλάζοντας την ώρα προβολής της.

Όπως έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen στους πίνακες τηλεθέασης, το τηλεοπτικό κοινό δεν πρόλαβε ποτέ προς ώρας να… μιλήσει στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα καθώς στην πρεμιέρα της εκπομπής την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε ποσοστό 2% το οποίο και είχε πτωτική τάση τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, η τηλεθέαση άγγιξε και το 0,5% σε τέταρτο για το «Μίλησε μου».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σενάριο που τελικά επικράτησε στο OPEN είναι να μετακινηθεί η εκπομπή «Μίλησε μου» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα σε νέα ώρα προβολής σαν ύστατη προσπάθεια να συνεχίσει να βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση για την εκπομπή «Μίλησε μου» έχει ξεκινήσει…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα