Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει αυτόν που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο»

Η Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει αυτόν που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα επαγγελματικά της, τις προτάσεις που δέχθηκε ενώ αποκάλυψε το πρόσωπο από τον Alpha που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο».

Η δημοσιογράφος, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για την μη συμμετοχή της σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και για τη σχέση της με την Ελίνα Παπίλα.
«Δικαιώθηκα όταν επέλεξα να μην κάνω την εκπομπή στον ΑΝΤ1 από την ώρα που το αποφάσισα. Όπως διαμορφωνόταν η εκπομπή στον ΑΝΤ1, ήταν κάτι που δε με εξέφραζε και αποφάσισα να μην την κάνω. Δεν έχω μιλήσει με την Ελίνα Παπίλα, δεν ήμασταν γνωστές και από πριν για να διατηρήσουμε σχέση», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
«Με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνεργαζόμουν αύριο, αρκεί να μην ξυπνάμε χαράματα. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Τον θαυμάζω που το συνεχίζει και το αντέχει», συμπλήρωσε σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η πρόβλεψη της για την «πρωτιά» της τηλεοπτικής σεζόν: «Ο Γιωργάκης (Λιάγκας) με την Κατερίνα Καινούργιου θα κόψουν το νήμα της πρωινής ζώνης στο τέλος. Μου αρέσει ο νέος τίτλος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ από μόνη της έχει δώσει “κάτι”».

«Θα μπορούσα να είμαι life coach παικτών σε reality και να τους βοηθώ να “στήσουν” την σχέση με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story ως life coach», είπε η παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος μίλησε για το «Πάμε Πακέτο».

«Συγχωρώ εύκολα τους ανθρώπους και προχωρώ. Με τον Δήμο Βερύκιο υπήρχε ένταση στις σχέσεις μας όταν ήμουν στον Alpha. Έχω συγχωρέσει τον Δήμο Βερύκιο, δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Αν ο Δήμος πιστεύει ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το «Πάμε Πακέτο» έκανε κάτι καλό, τότε με γεια του με χαρά του», αποκάλυψε.

Κι συμπλήρωσε: «Εγώ συγχώρησα τον Δήμο Βερυκίο για το γεγονός ότι κόπηκε το «Πακέτο» στον Alpha. Ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα