Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ φάρσα της Έλλης Κοκκίνου: Ερωτεύτηκε και φεύγει για Νέα Υόρκη...

Η φάρσα της Έλλης Κοκκίνου: Ερωτεύτηκε και φεύγει για Νέα Υόρκη…

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στο Night Out και μίλησε για τον γιο της, το διαζύγιό της αλλά και αυτό για το οποίο τη ρωτούν όλοι: τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή αλλά και το φλερτ που δέχεται από νεότερους άνδρες.

Σε ένα από τα… challenges που την υπέβαλε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Έλλη Κοκκίνου πήρε τηλέφωνο την φίλη και κουμπάρα της Τζένη Μπότση και της έκανε μια ξεκαρδιστική φάρσα!

Το παιχνίδι απαιτούσε η Έλλη Κοκκίνου να μιλά στη Τζένη Μπότση και να χρησιμοποιεί στις προτάσεις της τις λέξεις που της έδειχνε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η Έλλη Κοκκίνου, με αφορμή πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, έπλασε την εξής ιστορία: γνώρισε και ερωτεύτηκε εκεί έναν άνδρα, ο οποίος της πρότεινε να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να ζήσουν μαζί.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τη Τζένη Μπότση, η Έλλη Κοκκίνου έπρεπε να κάνει τη γάτα, το σκύλο, να φτερνιστεί και να φωνάξει… βοήθεια…

Ακόμη, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την προσωπική της ζωή και ήταν κάτι περισσότερο από ξεκάθαρη.

«Τι αφορά τον άλλον τι κάνω εγώ στην ζωή μου, όταν δεν ενοχλώ κανένα. Δεν θα βάλω τροχονόμο στην προσωπική μου ζωή κανέναν και για κανένα λόγο. Για αυτό λέγεται και προσωπική ζωή, είναι δική μου. Ο καθένας να κάνει στην ζωή του αυτό που θέλει και με αυτό που αισθάνεται όμορφα.

Τώρα αν τον ενοχλεί, κάτι δεν πάει καλά με τα δικά του προσωπικά. Μάλλον δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του ή θα ήθελε να τολμήσει, αυτό που τολμώ εγώ, αλλά δεν το κάνει για τους δικούς του/της λόγους.

Εγώ μπορεί να τολμώ να βγω με έναν αρκετά νεότερό μου άντρα και να το ήθελε και κάποιος άλλος, αλλά δεν έχει τα κότσια. Τι τον ενοχλεί; Ότι εκείνος δεν έχει την δύναμη να το κάνει. Δεν τον ενοχλώ εγώ.

Με φλερτάρουν πιο πολύ μικρότεροι, παρά μεγαλύτεροι. Οι πιο νέοι σε ηλικία είναι πιο τολμηροί κι έχουν πιο πολύ αυτοπεποίθηση… Μπορεί κι επειδή κι εγώ κρύβω ένα παιδί μέσα μου, που δεν το αφήνω να μεγαλώσει… Ίσως με αυτήν την ζωντάνια να προσελκύω πιο νέους» ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου.

Όσο για την ερώτηση σχετικά με τη σχέση που είχε κάποτε με τον Διονύση Σχοινά; «Μην την ξαναρωτήσουμε. Δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να με ρωτήσεις. Βαριέμαι πια. Είναι σχεδόν 30 χρόνια. Δεν ξέρω. Έχουν γεννηθεί πόσες γενιές παιδιά από τότε. Δεν έχουν ιδέα. Έχουμε κάνει όλοι οικογένειες κι έχουμε περάσει τόσα. Τι αφορά και γιατί; Δεν το καταλαβαίνω και δεν με νοιάζει.

«Ποιον αφορά; Κανέναν από τους τρεις μας. Μα βάζω τελεία. Να βγω να πω τι, για ποιο θέμα; Για κάτι που είχαμε πριν τόσα χρόνια; Ποιος νοιάζεται;» σημείωσε η Έλλη Κοκκίνου.

Όσο για το διαζύγιο της και πως το διαχειρίστηκε σε σχέση με τον γιο της, Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 χρονών κι αυτή η ηλικία είναι πιο δύσκολη. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν καν 2. Δεν είχε πολλές μνήμες κοινής ζωής, άρα του ήταν πολύ πιο εύκολο.

Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις κι ερωτήσεις και πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο. Η παιδοψυχολόγος μου έδωσε πλήρεις οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει αυτό, ότι πρέπει να πάμε στο άδειο σπίτι για να το δείξω, να διαλέξει το δωμάτιό του ή να του το υποδείξω και να μου πει πως το θέλει, ώστε να είναι σαν να έχει πάρει κι ο ίδιος την απόφαση ότι αυτό είναι το καινούριο μας σπίτι. Μεγαλώνοντας οι ερωτήσεις ήταν ότι “θα ήθελα να με ρωτήσετε, πριν χωρίσετε με τον μπαμπά”.

Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι όταν γίνει αυτή η ερώτηση, η διατύπωση, θα πεις “εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε κι οι δύο, είναι αποφάσεις που σε αφορούν μεν, αλλά είναι μόνο του μπαμπά και της μαμάς”» εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

«Ήταν άγαρμπο (το διαζύγιο), αν κι οφείλω να ομολογήσω ο Τύπος, μου φέρθηκε πάρα πολύ όμορφα κι ευγενικά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και να είναι δίπλα στην σειρά τα κανάλια και να ακολουθούν το φορτηγό για το που είναι το νέο σου σπίτι. Είναι λίγο αμήχανο» πρόσθεσε η Έλλη Κοκκίνου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα