Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Φάρμα: Τέλος από το STAR πριν την ώρα της;

Η Φάρμα: Τέλος από το STAR πριν την ώρα της;

Προβληματισμός επικρατεί στο Star που βλέπει το αγροτικό ριάλιτι Η Φάρμα να γυρνά σε οριακά μονοψήφια ποσοστά (9,3%την περασμένη Πέμπτη), αλλά και για το «Fame story», που κινείται πέριξ του 7%.

Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τα ριάλιτι, που αποτελούν ίσως τη μόνη εναλλακτική στις δεκάδες σειρές να «χτίσουν» κοινό τις επόμενες εβδομάδες.

Ο συναγερμός συνεχίζει να ηχεί τον ΣΚΑΪ για τους Πανθέους, που παραμένουν για την ώρα στην «αρένα» των 21:00 και παλεύουν να ξεκολλήσουν από το 5,2%. Ευσεβής πόθος των ιθυνόντων είναι η σειρά να καταφέρει να πιάσει ποσοστό από 8% έως 10%, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο όσο παγιώνονται οι δυναμικές που έχουν διαμορφωθεί στον ανταγωνισμό.

Οι όποιες αποφάσεις για αλλαγές αναμένονται προς το τέλος του μήνα. Η συμφωνία του ΣΚΑΪ με την εταιρεία JK Productions για τους «Πανθέους» περιλαμβάνει μίνιμουμ 80 επεισόδια και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά την… έξοδο κινδύνου  για το κανάλι με την πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς αν δεν επιτευχθεί κάποια ανάκαμψη.

Στο Φάληρο εναποθέτουν ελπίδες ανόδου στο ριάλιτι «Ι’m α celebrity… Get me out of here», που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου σύμφωνα με τη Real News και θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα