Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Μάγισσα: Τέλος η προβολή στις 9 μ.μ.;

Η Μάγισσα: Τέλος η προβολή στις 9 μ.μ.;

Η υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, που όσο κι αν ψάχνουμε να βρούμε μειονεκτήματα τα προτερήματα είναι τόσα που τα… εξαφανίζουν, είναι όντως μία από τις αποκαλύψεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Δεν είναι μόνο το σενάριο, οι πρωταγωνιστές, τα σκηνικά, η φωτογραφία και τόσα άλλα. Είναι ολόκληρο το αποτέλεσμα που προβάλλεται στις οθόνες ικανό να σε κρατάει με κομμένη την ανάσα ακόμα κι αν ξέρεις την έκβαση της ιστορίας.

Ωστόσο, ακόμα και γι αυτό, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, μιας και το σενάριο προφανώς έχει κρυμμένους άσσους που δεν θα φανερωθούν στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς.

Όσο όμως κι αν δηλώνουμε ενθουσιασμό για την εν λόγω σειρά, η ώρα προβολής ενδεχομένως να ξεσηκώσει αντιδράσεις αφού το prime time δεν ενδείκνυται μάλλον για τόσο «σκληροπυρηνικές» σκηνές. Από την άλλη αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα επιχείρημα απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στη συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη.

Όπως και να έχει, η διεύθυνση προγραμματισμού του σταθμού φαίνεται να περιμένει για λίγο χρονικό διάστημα αφού οι πρώτες εβδομάδες προβολής σειρών είναι διερευνητικές και όλα χρειάζονται χρόνο για να κριθούν.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα