Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Μάγισσα: Ακόμα δε ξεκίνησε κι από ΑΝΤ1 πάει Netflix

Η Μάγισσα: Ακόμα δε ξεκίνησε κι από ΑΝΤ1 πάει Netflix

Λίγο μετά  την μεγάλη αποψινή πρεμιέρα της, έγινε γνωστό πως «Η Μάγισσα», από το κανάλι του Αμαρουσίου τον ΑΝΤ1, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει τα σύνορα, και να την δούμε στο…Netflix.

Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής, όπως όλα δείχνουν θα «ταξιδέψει» εκτός Ελλάδος, καθώς ο ΑΝΤ1, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διεθνή πλατφόρμα, και το μόνο που μένει είναι να κλείσει η συμφωνία.

«Η Μάγισσα» πάει Netflix;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, ο ΑΝΤ1 προχωρά σε γενικότερο πλαίσιο σε μία συμφωνία – πακέτο με το Netflix, για φιλόδοξες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, ενώ η διοίκηση του καναλιού το μόνο που μένει είναι να ανακοινώσει σύντομα τα ευχάριστα.

Η σειρά του σταθμού που αναμένεται να δούμε στην διεθνή πλατφόρμα, είναι σίγουρα «η Μάγισσα», καθώς αφού πρώτα προβληθεί αποκλειστικά στον ANT1, θα πάρει το δρόμο για το Netflix, προκειμένου να είναι διαθέσιμη για το διεθνές κοινό.

Για τις ανάγκες της σειράς, η οποία κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ και κατατάσσοντάς την ως η πιο ακριβή παραγωγή της σεζόν, υπενθυμίζεται ότι χτίστηκε πύργος 10 μέτρων από ειδική πέτρα που ήρθε από την Γερμανία, και δεκάδες εσωτερικοί χώροι με κάθε λεπτομέρεια.

Έχοντας εξαρχής κατά νου το ενδεχόμενο η σειρά να βγει εκτός συνόρων, οι συντελεστές της φρόντισαν να μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε χωρίς να έχει έξτρα γνώσεις από την ελληνική ιστορία.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα