Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ κρυφή υπηρεσία του Netflix που μόλις το 1% των συνδρομητών γνωρίζει...

Η κρυφή υπηρεσία του Netflix που μόλις το 1% των συνδρομητών γνωρίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix, γνωστό για την τεράστια γκάμα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών προσφέρει αθόρυβα μια πρόσθετη υπηρεσία εδώ και δύο χρόνια, η οποία παραμένει σε μεγάλο βαθμό κάτω από το ραντάρ των 247 εκατομμυρίων συνδρομητών του. Αυτή η λιγότερο γνωστή λειτουργία, που είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους λογαριασμών ανεξάρτητα από τη βαθμίδα συνδρομής τους, είναι τα παιχνίδια .

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια δωρεάν προσθήκη, μια πρόσφατη έκθεση τόνισε ότι λιγότερο από το ένα τοις εκατό της βάσης χρηστών του Netflix χρησιμοποιεί αυτή την υπηρεσία. Αυτό το εκπληκτικά χαμηλό ποσοστό συμμετοχής θα μπορούσε να αποδοθεί στην έλλειψη ενημέρωσης των συνδρομητών σχετικά με την ύπαρξη ή την αξία της.

 

Τα σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει η υπηρεσία

1. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις: Σε αντίθεση με πολλά δωρεάν παιχνίδια σε δημοφιλή καταστήματα εφαρμογών, τα Netflix Games προσφέρουν μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει αδιάκοπο παιχνίδι χωρίς την ενόχληση συχνών διαφημίσεων ή προτροπών για αγορές εντός εφαρμογής.

2. Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών: Το Netflix αυξάνει σταθερά τη γκάμα παιχνιδιών του, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και ενδιαφερόντων. Είτε σας αρέσουν οι γρίφοι, οι περιπέτειες ή τα παιχνίδια στρατηγικής, είναι πιθανό να υπάρχει κάτι στα παιχνίδια Netflix που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

3. Εύκολη πρόσβαση: Δεδομένου ότι τα παιχνίδια Netflix περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας στο Netflix, η πρόσβαση σε αυτά είναι απλή. Δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετες εγγραφές ή συνδρομές. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση το καθιστά μια εύκολα προσβάσιμη επιλογή για όποιον θέλει να σκοτώσει την ώρα του ή να απολαύσει μια περιστασιακή συνεδρία παιχνιδιού.

Το Netflix Games, αν και προς το παρόν δεν χρησιμοποιείται επαρκώς, είναι μια πολύτιμη προσθήκη στις προσφορές της πλατφόρμας. Παρέχει ένα μοναδικό μείγμα ψυχαγωγίας που συμπληρώνει την τεράστια βιβλιοθήκη εκπομπών και ταινιών της υπηρεσίας streaming. Καθώς περισσότεροι συνδρομητές ανακαλύπτουν και ασχολούνται με το Netflix Games, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει ένας σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία παιχνιδιών για κινητά.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα