Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠοια νέα σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix και θυμίζει το Squid Game

Ποια νέα σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix και θυμίζει το Squid Game

- Advertisement -

Η νοτιοκορεάτικη σειρά «Squid Game» θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει στο Netflix, σημειώνοντας ρεκόρ προβολών.

Στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» όπως είναι ο τίτλος της σειράς, 456 απεγνωσμένοι διαγωνιζόμενοι αναμετριούνται σε ένα μυστηριώδες και μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης που περιλαμβάνει πολλούς γύρους παιχνιδιών για παιδιά με σκοπό να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν και να βγουν από τη μιζέρια τους.

Μέχρι η σειρά να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο της, τις προάλλες μπήκε στην πλατφόρμα μία ακόμα νοτιοκορεατική σειρά, η υπόθεση της οποίας θυμίζει πολύ το διάσημο Squid Game.

Πρόκειται για την «Εκπομπή των 8» (The 8 Show), όπου οκτώ άτομα κλεισμένα σε ένα μυστηριώδες οκταώροφο κτίριο, συμμετέχουν σε ένα δελεαστικό αλλά επικίνδυνο τηλεοπτικό παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις χρήματα, όσο κυλά ο χρόνος.

Συνδρομητές του Netflix σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η καινούρια σειρά τους θύμισε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη εκπομπή, αρκετοί θεώρησαν ωστόσο, πως δεν θα αγγίξει την ίδια επιτυχία. Αν και η υπόθεση κυλάει αργά στα πρώτα επεισόδια όμως, έχει αποκτήσει ήδη πολλούς θαυμαστές κι έχει λάβει θετικές κριτικές.

Δείτε το trailer

Πηγή: watchandchill.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα