Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Εβελίνα Παπούλια ξανά ως Μαρίνας Κουντουράτου στην ΕΡΤ

Η Εβελίνα Παπούλια ξανά ως Μαρίνας Κουντουράτου στην ΕΡΤ

Να που θα γίνει στα αλήθεια… Μαρίνα Κουντουράτου, δηλαδή παρουσιάστρια, η Εβελίνα Παπούλια, αλλά ουχί για την πρωινή ζώνη!

Να που η ζωή αντιγράφει την τέχνη και η τέχνη προηγείται… Προφητικός ο ρόλος της ως Μαρίνα Κουντουράτου στους «Δυο ξένους» για τη δημοφιλή και όμορφη ηθοποιό, την οποία οι τηλεθεατές έβλεπαν πριν από χρόνια στον ρόλο τηλεπερσόνας-παρουσιάστριας διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, μιας και η ίδια προσγειώνεται ως παρουσιάστρια στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής!

Το κόνσεπτ θέλει η εκπομπή να είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα έχοντας έντονα τα στοιχεία της μουσικής και του χορού, με καλεσμένους πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή θεματολογία αλλά και το πότε θα βγει στον αέρα αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Μέχρι τότε η ηθοποιός (που η τελευταία της εμφάνιση σε σίριαλ ήταν στον «Ηλιο» του ANT1) θα έχει χρόνο για να προετοιμαστεί! Τώρα προφανώς προέχουν άλλα πράγματα, μιας και αύριο θα παραστεί στην πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να καταθέσει εναντίον του.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα