Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπιστρέφει στην τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

Ο γνωστός παρουσιαστής αποτελεί Νο1 επιλογή για τον τηλεοπτικό σταθμό…

Σε γνώριμα τηλεοπτικά λημέρια συζητά να επιστρέψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγο καιρό μετά τον ερχομό του παιδιού της που την άφησε αναγκαστικά εκτός σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», η Κωνσταντίνα αποτελεί πρόσωπο που έχει πέσει στο τραπέζι του ΣΚΑΪ για τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή στον νέο κύκλο του «My Style Rocks» που είναι προ των πυλών, καθώς βρισκόμαστε μερικές μόλις εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του τρέχοντος κύκλου του ριάλιτι.

Ο νέο κύκλος θα έρθει… σερί, με την Χατζηπαντελή να έχει ήδη ενημερωθεί πως δεν θα συνεχίσει και τον ΣΚΑΪ να ψάχνει την αντικαταστάτριά της.Όπως είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Mega, σε προχωρημένες συζητήσεις για τη συγκεκριμένη θέση βρίσκεται και η Έβελυν Καζαντζόγλου, ωστόσο από το κανάλι επιθυμούν πολύ και την παρουσία της Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα γνωρίζει καλά το όλο project καθώς σε περασμένο κύκλο την είδαμε και σε ρόλο παρουσιάστριας.

Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού Κωνσταντίνας – ΣΚΑΪ προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση. Αν πάντως η Σπυροπούλου επιστρέψει στο MSR θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνύπαρξή της με την Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία η ίδια το 2013 παρουσίαζε το πρωινό του ALPHA «Μες την καλή χαρά», εκπομπή την οποία την επόμενη κιόλας σεζόν ανέλαβε μόνη της.

Πρόταση ΑΝΤ1 σε Νίκο Μουτσινά

Εκτός όμως από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκτός τηλεόρασης παραμένει με δική του απόφαση και ο Νίκος Μουτσινάς.

Αν και ο ίδιος ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί, οι περισσότεροι το θεωρούν απίθανο να είναι… off και την επόμενη σεζόν, αφού ήδη υπάρχουν κανάλια που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πρώτος είναι ο ΑΝΤ1, ο οποίος για να τον πείσει του δίνει εκπομπή μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα