Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕξομολόγηση Αρναούτογλου: Έγραψα κασέτα για τον γιο του – «Αν δεν προλάβω...

Εξομολόγηση Αρναούτογλου: Έγραψα κασέτα για τον γιο του – «Αν δεν προλάβω να του τα πω»

Για την επαγγελματική του πορεία, τον γιο του και τους για τους μεγαλύτερους φόβους του μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Σήμερα που έγινα 50 χρονών, κάθισα – και το λέω για πρώτη φορά – και έγραψα μία ταινία. Έβαλα έναν φίλο μου cameraman, έστησε μπροστά μου την κάμερα, την άνοιξε, του λέω “σε παρακαλώ, φύγε” και μίλησα επί 30 λεπτά απέναντι στον γιο μου, χωρίς να είναι εκείνος μπροστά φυσικά», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

»Αν προλάβω να του τα πω μέχρι τα 20-25 του, δεν θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του τη δώσουν, για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει, τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει, θα μείνει απλά μια κασέτα», πρόσθεσε. «Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο “μικρούλης” ακόμη. Οι φόβοι είναι ακόμη μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι για αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, που έγινε στο στούντιο του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα