Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Εμφύλιος» στον ΣΚΑΪ: Η Σκορδά ζήτησε «άδειασμα» της Μπακοδήμου

«Εμφύλιος» στον ΣΚΑΪ: Η Σκορδά ζήτησε «άδειασμα» της Μπακοδήμου

Τεταμένη πολύ η κατάσταση στον ΣΚΑΪ. Η Μαρία Μπακοδήμου απασφάλησε υπονοώντας σχεδόν ξεκάθαρα ότι η Φαίη Σκορδά της «έφαγε» τη θέση. Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας το «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ βγήκε ζωντανά. Και αυτό που έλεγε η Σκορδά σε συνεργάτες της ήταν για «χτύπημα κάτω απ’ τη μέση» από την Μαρία Μπακοδήμου.

Ήταν; Ξεκάθαρα ΝΑΙ,  ωστόσο η Μπακοδήμου έχοντας αντιληφθεί την ισχυρή πιθανότητα να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Πάμε τώρα στις πληροφορίες: Το συμβόλαιο της Μπακοδήμου είναι 1 + 1 ωστόσο τη ρήτρα τηλεθέασης δεν την πιάνει σε καμία περίπτωση. Επίσης ο ΣΚΑΪ την τελευταία πενταετία έχει δείξει πως δεν έχει κωλύεται να αδρανοποιήσει ή και να πάψει συμβόλαια όταν δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Μαρία Μπακοδήμου σε σταθερό μονοψήφιο με το «Γεια σου» επιθυμεί στην παρούσα χρονική συγκυρία να ακουστεί… Λογικό.

Απ’ την άλλη το συμβόλαιο της Σκορδά με τον ΣΚΑΪ είναι πολύ πιο ισχυρό και σε κάθε περίπτωση θα είναι στο κανάλι την επόμενη σεζόν. Τι μέλλει γενέσθαι; Πιθανότατα λήξη του συμβολαίου της Μπακοδήμου με συνοπτικές διαδικασίες και σίγουρα συνέχεια της Σκορδά με σαρωτικές αλλαγές όμως στην εκπομπή της την επόμενη σεζόν.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα