Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕκτός πλάνων η Queen Ντίνα για τις ζωντανές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Εκτός πλάνων η Queen Ντίνα για τις ζωντανές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Πολύ σοβαρά έπαιζε το προηγούμενο δίμηνο το σενάριο να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου. Όχι φυσικά μόνη της αλλά με συμπαρουσιαστή και πολύ δυνατή δημοσιογραφική ομάδα που θα μπορούσε να υποστηρίξει καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Το σενάριο λοιπόν αυτό «κάηκε» πολύ νωρίς.

Την ώρα που όλα δείχνουν πως το κανάλι «αδειάζει» από τα πρόσωπα των εκπομπών ναι μεν η Σπυροπούλου θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ αλλά με κονσέρβα πιθανότατα το «My Style Rocks».

Σε πολύ κλειστή σύσκεψη που έγινε στο Φάληρο, σύμφωνα με το nassosblog.gr,  δύο επιχειρήματα ακούστηκαν:

Το πρώτο είναι πως η Σπυροπούλου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποστηρίξει ζωντανό πρόγραμμα και μάλιστα με τόσο έντονο ανταγωνισμό απέναντι. Και θύμισαν μάλιστα τα μονοψήφια στο «Σπιτάκι μου» ακόμη και όταν έπαιζε μόνο του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό κατά τη γνώμη που είναι πως σε κρούσεις που έγιναν σε δημοσιογράφους στο υποθετικό σενάριο να πλαισιώσουν την Σπυροπούλου όλοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά και δεν μπήκαν καν σε διαδικασία οικονομική διαπραγμάτευσης.

Κάπως έτσι λοιπόν η queen Ντίνα παραμένει στην τηλεοπτική αγκαλιά του Ατζούν και αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα