Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕκδίκηση ΣΚΑΪ σε Σπύρο Παπαδόπουλο - Η εκπομπή του στον… εχθρό του...

Εκδίκηση ΣΚΑΪ σε Σπύρο Παπαδόπουλο – Η εκπομπή του στον… εχθρό του – Πασίγνωστος τραγουδιστής

Οι δυο τους είχαν μεγάλη κόντρα, δεν τον είχε καλέσει ποτέ στην εκπομπή «Στην υγειά μας», ενώ ο παρουσιαστής-ηθοποιός τον είχε… κράξει πολύ άσχημα δημόσια σε πρωινή εκπομπή.

Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα κανάλια -και ο ΣΚΑΪ- για να προετοιμάσουν τα εορταστικά προγράμματα που θα παρουσιάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Λαμπεροί καλεσμένοι, τραγούδι και πολλή λάμψη έχει το εορταστικό μενού που θα κρατήσει συντροφιά το βράδυ του ρεβεγιόν στους τηλεθεατές.

Τα προηγούμενα χρόνια τα σκήπτρα στους πίνακες τηλεθέασης την βραδιά του ρεβεγιόν κέρδιζε ο ΣΚΑΪ με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» αφού δεκάδες καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος και του τραγουδιού έκαναν αλλαγή του χρόνου με τον παρουσιαστή και κρατούσαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Φέτος, το κανάλι του Φαλήρου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έκανε αλλαγή πλεύσης!

Τα κανάλια έχουν ήδη κανονίσει τα εορταστικά τους προγράμματα εκ των οποίων κάποια έχουν ανακοινωθεί επίσημα και κάποια άλλα όχι.

Μέσα στην εβδομάδα, θα γνωρίζουμε τα σχέδιά τους για όλες τις ημέρες των εορτών, αλλά όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, από τη μικρή οθόνη θα παρελάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας.

Ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του, δεν μοιάζει να ανησυχεί για τον ανταγωνισμό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, καθώς έχει «κλειδώσει» ένα όνομα – συνώνυμο της επιτυχίας. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί από σκηνή του «Αθηνών Αρένα» και μάλιστα όχι μόνο του. Στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα συμμετάσχουν και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος ΔιονυσίουΚωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Γωγώ Τσαμπά. Μαζί στη σκηνή θα εμφανιστεί και η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου.

Το περίεργο, που μάλλον δεν είναι και τυχαίο, είναι πως ο Πλούταρχος είχε… κόντρα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όχι μόνο δεν ήταν καλεσμένος στο τηλεοπτικό του ρεβεγιόν, αλλά δεν είχε πάει ούτε στην εκπομπή του!

Μάλιστα, σε σχετική τοποθέτησή του ο παρουσιαστής είχε εξηγήσει στην εκπομπή “Το Πρωινό” τον λόγο που δεν θα καλούσε ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

«Ισχύει ότι δεν θα ήθελα ποτέ καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν μου αρέσει να ανασκαλεύω. Δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Μέσω μηνυμάτων μιλούσαμε, έκανε κάτι -όχι σε μένα, σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο- και θεώρησα ότι εγώ με αυτό τον κώδικα συμπεριφοράς, με αυτά είμαι απόλυτος. Αν δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος που κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο, ας είσαι και ταλαντούχος, για μένα δεν υπάρχεις, τρως Χ» σημείωσε.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα