Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔεύτερες σκέψεις για το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ

Δεύτερες σκέψεις για το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ

Μικρή άνοδος έγραψαν στην τηλεόραση τα δύο απ’ τα τρία παιχνίδια του ΣΚΑΪ. Η «Μαμά» του Σεφερλή και ο «Μονομάχος» του Φερεντίνου κατάφεραν να περάσουν σε μικρό διψήφιο όχι όμως και το «My Style Rocks» με την Καραβάτου.

Και μάλιστα στο “Χ” τα σχόλια για την Χατζηπαντελή που υποτίθεται πως θα ανανέωνε το ριάλιτι δεν είναι θετικά. Το αντίθετο μάλιστα. Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη παραγωγή είναι πως πλέον δεν ανήκει στον Acun.
Ο δαιμόνιος τούρκος καναλάρχης πούλησε για δύο κύκλους τα δικαιώματα στο Φάληρο εισπράττοντας ένα μεγάλο εφάπαξ ποσό. Και στον ΣΚΑΪ θεώρησαν πως μετατρέποντάς το σε εσωτερική παραγωγή και πετσοκόβοντας το μπάτζετ θα είχαν κέρδος.

Άλλη μια λανθασμένη κίνηση γιατί ο Ατζούν για να παραχωρήσει την παραγωγή δέχθηκε να το κάνει μόνο πουλώντας δύο κύκλους και μάλιστα με προβολή back to back.
Τώρα στον ΣΚΑΪ σκέφτονται το παιχνίδι να σταματήσει τον Ιανουάριο και να μην επιστρέψει στη συνέχεια. Για να γίνει αυτό όμως και να κρατηθεί «κάβα» ο επόμενος κύκλος που έχει αγοραστεί θα πρέπει να συμφωνήσει ο Ατζούν.

 

Ο οποίος ενδεχομένως να το δεχθεί αλλά θα ζητήσει άλλα ανταλλάγματα που έχουν να κάνουν με τα ακριβά του προγράμματα δηλαδή το «Survivor» και κυρίως το «The Voice» που τώρα έχει μπει στην «κατάψυξη».

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα