Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΓκρίνια στον ΣΚΑΪ για την πρωταγωνίστρια των «Πανθέων» - Περγαμηνές έξω αλλά...

Γκρίνια στον ΣΚΑΪ για την πρωταγωνίστρια των «Πανθέων» – Περγαμηνές έξω αλλά άγνωστη στην Ελλάδα η Μελία Κράϊλινγκ

Προσπάθησαν να την πουσάρουν ως «νέο άκαφτο πρόσωπο» με επιτυχίες στο εξωτερικό και αβαντ γκαρντ θεατρικό προφίλ. Η πρωταγωνίστρια των «Πανθέων» Μελία Κράϊλινγκ που υποδύεται τη «Μάρμω» δεν φαίνεται να αρέσει στο κοινό.

Δεν αρέσει όμως, όπως αναφέρει το nassosblog.gr,  και στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που την βρίσκουν βαριά και ψυχρή στο περιβάλλον μιας αργόσυρτης σειράς που ήδη πνέει τα λοίσθια…

Μάλιστα στην επιλογή αυτή προχώρησε ο ΣΚΑΪ και όχι ο παραγωγός και ήδη για το λόγο αυτό υπάρχουν έντονες γκρίνιες στο Φάληρο. Προφανώς και δεν μπορεί να αντικατασταθεί καθώς υπάρχουν ρήτρες και συμβόλαια όπως βέβαια με όλους τους ηθοποιούς πρώτης γραμμής ή και πιο πίσω που έκλεισαν συμφωνία με τη συγκεκριμένη σειρά.

Το παρασκήνιο που μου μετέφεραν είναι πως ακόμη και συγκεκριμένα τηλεοπτικά περιοδικά δεν έδειξαν ενδιαφέρον να τη φιλοξενήσουν στα εξώφυλλα τους με την αιτιολογία πως δεν την γνωρίζει το κοινό και πως ακόμη και το όνομά της προφέρεται δύσκολα.

Οι εποχές που έβγαιναν ντουζίνες νέες πρωταγωνίστριες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί…. Μάλιστα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μήνες πριν είχε ακουστεί το όνομα της Δανάης Μιχαλάκη που τελικά «έκλεισε» στην «Παραλία».

Έχουν γίνει πολλά λάθη στη συγκεκριμένη σειρά και τα περισσότερα δεν είναι από την πλευρά της παραγωγής αλλά από στελέχη του προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν να βαράνε οι πρώτες καμπάνες…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα