Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Γη και ύδωρ» του Ατζούν στην Παναγιώταρου για να πει το «ναι»...

«Γη και ύδωρ» του Ατζούν στην Παναγιώταρου για να πει το «ναι» στο «Survivor» -Το πακέτο και το μοντέλο Σπυροπούλου

Ξεκινά η προετοιμασία του επόμενου «Survivor» που είναι το πιο κρίσιμο από κάθε άλλη φορά. Η ψυχαγωγία του ΣΚΑΪ έχει βουλιάξει σε μονοψήφια και αν πάει και το ριάλιτι αυτό σε μονοψήφιο ποσοστό τότε όλα θα είναι ανοιχτά για τη συνέχιση της συνεργασίας του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό.

Άλλωστε το μόνο πρότζεκτ του που «κρατάει» ακόμη είναι το «Survivor» και έχει βέβαια στην πλάτη του ένα All Star Survivor το οποίο δεν πήγε καθόλου καλά. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τις πρώτες που δέχθηκε πρόταση. Αυτή τη φορά με κλειστό εξαψήφιο ποσό, ναι καλά διαβάζετε κλειστό εξαψήφιο ανεξαρτήτως παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό…

Στο πακέτο της συμφωνίας της προτείνεται και ρόλος παρουσιάστριας σε επόμενο πρότζεκτ. Ίσως στο «My Style Rocks» ίσως και σε κάτι καινούργιο καθώς και το παιχνίδι μόδας έχει τεράστια φθορά.

Στην πρόταση έχει ακολουθηθεί ξεκάθαρα μοντέλο Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Θα δούμε εάν η Influencer πειστεί να τσαλαβουτήσει στις λάσπες αλλά και τις ριάλιτι ίντριγκες του Άγιου Δομίνικου.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα