Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑυτή είναι η νέα "Φάρμα"; Οι μεγάλες αλλαγές & ο νέος παρουσιαστής

Αυτή είναι η νέα “Φάρμα”; Οι μεγάλες αλλαγές & ο νέος παρουσιαστής

Σε ριζικό επαναλανσάρισμα της “Φάρμας” προχωρά το Star, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη “Real Life”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, στο αγροτικό reality δεν πρόκειται να συμμετέχουν celebrities αλλά μόνο άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Στη συνέχεια, οι συνθήκες διαβίωσης στη “Φάρμα” του Star φέρονται να είναι πολύ πιο απαιτητικές. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αγρόκτημα δεν θα υπάρχει τρεχούμενο νερό και ηλεκτροδότηση. Η μοναδική δυνατότητα άντλησης νερού θα γίνεται από κοντινό ποτάμι, με μπιτόνι, ενώ το μαγείρεμα θα γίνεται σε φωτιά με ξύλα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο χώρος που θα στεγάσει τη νέα “Φάρμα” δεν έχει ακόμα βρεθεί. Το trailer του αγροτικού reality αναμένεται να βγει σύντομα στον αέρα, το οποίο θα καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.

Στόχος της παραγωγής είναι το reality να είναι περισσότερο επικεντρωμένο στη φύση, με τις νέες δοκιμασίες να γίνονται υπαίθρια σε ανοιχτό χώρο. Τα γυρίσματα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναμένονται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο με τη νέα “Φάρμα” να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην prime time του Star.

Ποιος θα παρουσιάσει τη νέα “Φάρμα”;
Ανδρική υπόθεση φαίνεται για την ώρα πως θα είναι η παρουσίαση της νέας “Φάρμας”. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου αναφέρει ότι παρότι έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Πέτρου Πολυχρονίδη για την εν λόγω θέση, το Star εξετάζει και λύσεις από τους ανταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει ο Γιώργος Λιανός ενώ ένα άλλο όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του Γιώργου Καράβα, ο οποίος θα είναι ελεύθερος μετά το τέλος του “GNTM”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα