Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑπέτυχε το τεστ Λιάγκα – Αναστασοπούλου - Θα ξαναδοκιμαστούν προσεχώς

Απέτυχε το τεστ Λιάγκα – Αναστασοπούλου – Θα ξαναδοκιμαστούν προσεχώς

Έγινε πολύς ντόρος. Με τη συνύπαρξη Λιάγκα – Αναστασοπούλου, τις σπόντες προς τον Γιώργο Παπαδάκη και τα σενάρια για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν.

Σαφώς και στον ΑΝΤ1 δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας.

Η Καινούργιου πήρε κεφάλι με διαφορά ενώ πρώτο στη ζώνη ήταν το Mega που επέλεξε να κάνει αμιγώς ενημερωτική εκπομπή με τα της κηδείας.

Στον ΑΝΤ1 όμως είναι αποφασισμένοι να ξαναδοκιμάσουν αυτό το δίδυμο. Ενώ και ο Γιώργος Λιάγκας θα ξαναδοκιμαστεί και μόνος του με διαφορετικούς τρόπους.

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, κατά τη διάρκεια της επίσημης προεκλογικής περιόδου και μάλιστα στην κορύφωσή της δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές το «Πρωινό» θα φιλοξενήσει αρκετές πολιτικές συνεντεύξεις οι οποίες θα εστιάζουν περισσότερο στο ανθρώπινο στοιχείο.
Υπενθυμίζεται πως ο Λιάγκας είχε εξασφαλίσει την τελευταία συνέντευξη Μητσοτάκη πριν την εκλογή του στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας τον Ιανουάριο του 2016 και ήταν η πρώτη συνέντευξη του νυν Πρωθυπουργού σε πιο χαλαρό στυλ από όλες τις πολιτικές που είχε παραχωρήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

OΛιάγκας ήδη κυνηγάει και μια προεκλογική συνέντευξη Μητσοτάκη από τις αρκετές τηλεοπτικές που θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα