Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΤρεις συλλήψεις για βεγγαλικά και φωτοβολίδες στην Κεντρική Μακεδονίας

Τρεις συλλήψεις για βεγγαλικά και φωτοβολίδες στην Κεντρική Μακεδονίας

Τρεις συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων πραγματοποίησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων οι αστυνομικές αρχές σε περιοχές τις Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στις 4 Μαΐου το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 96 κροτίδες και 4 είδη πυροτεχνίας. Επίσης, συνελήφθη η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Στην δεύτερη περίπτωση, την ίδια μέρα, το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κροτίδες και 1 μαχαίρι.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κροτίδες. Οι έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

Πηγή:odelalis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα