Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑνατροπή στη συμφωνία OPEN - "Ράδιο Αρβύλα" - Τι αλλάζει;

Ανατροπή στη συμφωνία OPEN – “Ράδιο Αρβύλα” – Τι αλλάζει;

Ερωτηματικά υπάρχουν ακόμα για το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη και των “Ράδιο Αρβύλα”. Η τηλεοπτική παρέα από την Θεσσαλονίκη που δέχεται στενό μαρκάρισμα τόσο από τον ΑΝΤ1, όσο και από το Open δεν έχει ακόμα υπογράψει για την συχνότητα που θα φιλοξενήσει το “Ράδιο Αρβύλα” την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Reallife, όσον αφορά το κανάλι που θα προβληθεί η εκπομπή, φαίνεται πως το Open μπαίνει και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης και θα αποτελέσει την πιθανότερη τηλεοπτική τους στέγη για τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το Ανοιχτό Κανάλι θεωρεί σίγουρη την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του και ετοιμάζουν τα σποτ για την προώθηση της εκπομπής. Το κανάλι φαίνεται να διατηρεί δεσμευμένο από το μπάτζετ της νέας σεζόν το κόστος της συμφωνίας με τον Αντώνη Κανάκη και προχωρά κανονικά στον προγραμματισμό του.

Ωστόσο, όπως τονίζει η Reallife, αν όλα κυλήσουν ομαλά και το “Ράδιο Αρβύλα” συνεχίσει στο Open, μια μεγάλη αλλαγή θα υπάρξει καθώς αλλάζει η συχνότητα προβολής της εκπομπής. Όπως όλα δείχνουν η σατιρική εκπομπή δεν θα μεταδίδεται καθημερινά, αλλά δύο φορές την εβδομάδα στην ζώνη που ήταν, στις 20:00, δημιουργώντας έτσι πρόσφορο έδαφος για την προβολή της νέας κωμικής σειράς “Σ’ αγαπάω μεν, αλλά….” στην ίδια ζώνη τις ημέρες που δεν θα προβάλλεται το “Ράδιο Αρβύλα”. Τέλος, αναφορικά με το “Βινύλιο” μάλλον πιθανό είναι να ξεκινήσει πιο μετά και με προβολή μία φορά την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα