Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈρωτας φυγάς: Που «σκαλώνει» η συμφωνία με τον ΑΝΤ1

Έρωτας φυγάς: Που «σκαλώνει» η συμφωνία με τον ΑΝΤ1

Ο «Έρωτας φυγάς» δεν θα δίνει πλέον καθημερινά ραντεβού με τους φανατικούς θεατές από τη συχνότητα του Open. Αυτό είναι γνωστό από καιρό, από την ημέρα που η εταιρία παραγωγής της σειρά ενημέρωσε με e-mail τους συντελεστές ότι τα γυρίσματα διακόπτονται λόγω μη επίτευξης συμφωνίας με το κανάλι. Ακολούθησε μεγάλος ντόρος, αφού η σειρά είχε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ποσοστά που κάθε κανάλι θα ήθελε να δει στην ανάλογη ζώνη, και κάπως έτσι καταλήξαμε στο ότι ο «Έρωτας φυγάς» θα μετακομίσει το 2024 στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, δεν έλειψαν και εκείνοι που συμπέραναν -αυθαίρετα όπως αποδεικνύεται- ότι το «Μετά τη φωτιά κόπηκε για να δώσει τη θέση του στη σειρά που αλλάζει στέγη.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, οι φανατικοί τηλεθεατές του «Έρωτα φυγά» θα αργήσουν να δουν νέα επεισόδια -αν τα δουν δηλαδή. Κι αυτό διότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής και το κανάλι του Μαρουσιού δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το μεγάλο αγκάθι φαίνεται πως είναι το υψηλό κόστος της σειράς -πρόκειται για μια εξαιρετικά πολυπρόσωπη παραγωγή- και τα δύο μέρη δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε οριστική συμφωνία.

Βέβαια, αν η αβεβαιότητα συνεχιστεί, το κόστος δεν θα είναι το μοναδικό εμπόδιο για τη συνέχιση της σειράς. Οι ηθοποιοί που ανησυχούν για τον επιούσιο θα αρχίσουν -αν δεν το έχουν κάνει ήδη- να αναζητούν αλλού «στέγη» και τότε τα εμπόδια θα είναι ανυπέρβλητα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα