Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈκπληξη: Επιστρέφει το «Στην Υγειά μας» με διάσημη ηθοποιό! (ΦΩΤΟ)

Έκπληξη: Επιστρέφει το «Στην Υγειά μας» με διάσημη ηθοποιό! (ΦΩΤΟ)

Οι συζητήσεις έχουν γίνει και το πιθανότερο είναι πως άμεσα θα έχουμε και τις ανακοινώσεις για την πασίγνωστη ηθοποιό και τη μουσική εκπομπή που αναλαμβάνει…

Μετά από 1,5 χρόνο, όταν είχε πρωτοακουστεί η είδηση ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να επαναφέρει μία εκπομπή στα πρότυπα του «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», το poject  θα υλοποιηθεί, αφού βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για να το παρουσιάσει.

Δεν αναφερόμαστε στο ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε ότι ο Χρήστος Φερεντίνο θα αναλάβει μια τέτοια εκπομπή. Αναφερόμαστε στην κίνηση-ματ της ΕΡΤ!

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, αφήνει για μια σεζόν τη μυθοπλασία και όπως όλα δείχνουν περνά στην παρουσίαση. Παραμένει, όμως, στη Δημόσια Τηλεόραση. Μετά το τέλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», ακούστηκε έντονα το ενδεχόμενο η ηθοποιός να είναι η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Πρώτου Καναλιού «Ηλέκτρα» σε παραγωγής της J.K Productions. Τελικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε η Έμιλι Κολιανδρή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι η νέα παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «Στην αυλή των χρωμάτων» με τον Χρήστο Νικολόπουλο να παραμένει και αυτός σε θέση παρουσιαστή της μουσικής εκπομπής για δεύτερη σεζόν.

Άλλωστε η Κατερίνα Παπουτσάκη ασχολείται ενεργά και με τη μουσική και μάλιστα, την περασμένη άνοιξη έκανε και εμφανίσεις στο «Σταυρό του Νότου». Παράλληλα, η ηθοποιός είναι σε συζητήσεις και για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι.

Έκπληξη: Επιστρέφει το «Στην Υγειά μας» με διάσημη ηθοποιό! (ΦΩΤΟ)

Πηγή: koubanezos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα