Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΤα παίρνει όλα ο Λιανός και το «I am a Celebrity get...

Τα παίρνει όλα ο Λιανός και το «I am a Celebrity get me out of here»

Μπορεί όπως λένε κάποιοι στη showbiz να ξεκίνησε ως «ταπεινό χαμομιλάκι» στη σχέση του με την Ατζούν Μέντια αλλά τώρα είναι ο πιο δυνατός παίκτης με απευθείας μάλιστα συνομιλίες με τον τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

Στον ΣΚΑΪ έχουν ήδη αρχίσει να σκέπτονται το τι μέλλει γενέσθαι στη μετά «Survivor» εποχή καθώς στο κανάλι δεν θέλουν με τίποτα το επόμενο φθινόπωρο η εικόνα στο prime time να είναι τραγική με 4αρια και 5αρια.

Τώρα προετοιμάζουν τη νέα παραγωγή του Ατζούν που θα είναι το «I am a celebrity get me out of here». Δηλαδή το πρόγραμμα με τους επώνυμους που αναγκάζονται να επιβιώσουν στη Ζούγκλα μέσα από διάφορες δύσκολες δοκιμασίες.

Είναι κατά κάποιο τρόπο ένας συνδυασμός του «Total Black out» και του «Survivor» με περισσότερα όμως χιουμοριστικά στοιχεία.

Για την παρουσίαση, συμφωνα με το nassosblog.gr,  είναι αυτή τη στιγμή επικρατέστερος παρουσιαστής ο Γιώργος Λιανός. Για τον απλούστατο λόγο πως «Voice» μάλλον το επόμενο φθινόπωρο δεν θα υπάρχει.

Οι συζητήσεις ακόμη για το καστ δεν έχουν ξεκινήσει και ούτε πρόκειται να συμβεί άμεσα αυτό καθώς τώρα όλο το βάρος πέφτει στο «Survivor» που πιέζεται πολύ ειδικά τις ώρες που απέναντι έχει «Γη της Ελιάς», «Σασμό», «Παγιδευμένους» και «Μαύρο Ρόδο»…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα