Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧριστίνα Σούζη: Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ χάνει το σπίτι της!

Χριστίνα Σούζη: Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ χάνει το σπίτι της!

Παρά τις ατελείωτες ώρες εργασίας της δημοφιλούς Μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, όπως έχει αποκαλυφθεί με επίσημα έγγραφα, η Χριστίνα Σούζη με τον σύζυγό της Γιάννη, κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο.

Το σπίτι που απέκτησαν το 1982, με «σκληρή» δουλειά και πολλές θυσίες, στην περιοχή Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, πλησίον της πλατείας Πλαστήρα.

Πρόκειται για διαμέρισμα 81 τ.μ., τρίτου ορόφου, το οποίο στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 βγήκε σε πλειστηριασμό η «ALPHA BANK», με τιμή πρώτης προσφοράς 104.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ακίνητο -σύμφωνα με την Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών- βαραίνει προσημείωση υποθήκης υπέρ της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», για ποσό 75.000 ευρώ.

Καθώς και προσημείωση υποθήκης στην «ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ» για ποσό 36.120 ευρώ.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Η ίδια η Μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ σε συνέντευξη της παλαιότερα είχε αναφερθεί σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, απόρροια της κρίσης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αναγκάστηκαν να πουλήσουν με τον σύζυγό της το φουσκωτό που διέθεταν, προκειμένου να βοηθήσουν την κόρη τους.

«Η κρίση με πήγε πολύ πίσω. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν σε αυτήν τη φάση της ζωής μου έτσι. Δεν λέω να κάνω μια ζωή χλιδάτη, αλλά αν έχω και ένα φουσκωτό… τι έγινε;

Αγάπη είναι αυτή και δεν μπορώ να την έχω πια. Το πουλήσαμε με το που άρχισε η κρίση. Δεν μπορούσα να το συντηρήσω.

Προτιμώ να δώσω στα παιδιά μου παρά να περνάω εγώ καλά. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πια και η κόρη μου δεν έχει δουλειά συγκεκριμένη. Προσπαθεί να κάνει το διδακτορικό της».

Όταν είχε πέσει θύμα διάρρηξης

Στο ίδιο σπίτι, πριν από δύο χρόνια, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, είχε βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Χριστίνα Σούζη βρισκόταν το Σαββατοκύριακο με τον σύζυγό της στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο. Επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Παγκράτι το βρήκαν ανοιγμένο, καθώς διαρρήκτες το είχαν κάνει άνω-κάτω και έφυγαν με 120 ευρώ.

Η Χριστίνα Σούζη ανέφερε μεταξύ άλλων για τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Βρήκα στο σπίτι ανοιχτό, η πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου έξω όλα.

Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ευτυχώς πήραν μόνο 120 ευρώ.

Δεν είχα περισσότερα χρήματα, ούτε κοσμήματα… Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορωνοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό.

Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα έχασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ».

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα