Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦάρμα: Πρώην παίκτης του GNTM 3 θα πάει στο νέο ριάλιτι του...

Φάρμα: Πρώην παίκτης του GNTM 3 θα πάει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1-Επικό spoiler!

Σκοπός του ιδιωτικού καναλιού είναι να χτυπήσει τα άλλα ριάλιτι και κυρίως το Survivor, όπου και στους τέσσερις κύκλους προβολής του κατέχει σταθερά το ενδιαφέρον του κοινού και πετυχαίνει υψηλή τηλεθέαση. Στον ΑΝΤ1 θα δούμε φέτος το ριάλιτι Φάρμα, όπου έχει γίνει μεγάλος ντόρος γύρω από την έναρξη του και του συμμετέχοντες.

Μεγάλο λοιπόν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για την επιστροφή της «Φάρμας» στη μικρή οθόνη καθώς πρόκειται να ανακατέψει την τράπουλα στον στίβο των ριάλιτι. Ακούγονται μεγάλα ονόματα στις συμμετοχές και θα συμμετάσχουν και επώνυμοι στο σόου. Για την θέση του παρουσιαστή ο ΑΝΤ1 έκλεψε από τον ΣΚΑΪ τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος εξαιτίας του χαρμόσυνου νέου της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, δεν θα μπόρεσε να πάει στον Άγιο Δομίνικο, όποτε την θέση του στο σόου επιβίωσης πήρε ο Γιώργος Λιανός.

Μέχρι στιγμής τα πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Μαρία Μιχαλοπούλου (ή αλλιώς η αγρότισσα από το GNTM) και το μοντέλο Κώστας Γκρέκας .

Πρόταση για το ριάλιτι δέχτηκε και πρώην παίκτης του GNTM, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, που σκέφτεται σοβαρά να δοκιμαστεί στις κακουχίες της αγροτιάς, μιας και έχει και τις… δεξιότητες.

Στο GNTM δήλωνε περήφανος τυροκόμος, αγρότης και κτηνοτρόφος, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να αποδείξει την αξία του και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ποιος είναι όμως ο πραγματικός Παναγιώτης Αντωνόπουλος…

Τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, όπου είδαμε ότι παρόλο που δεν είχε καμιά προηγούμενη εμπειρία στον χώρο, εκείνος κατάφερε να φτάσει αρκετά μακριά στο διαγωνισμό! Πολλές φορές είχε καταφέρει να πάρει πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές και στο πλατό, αλλά και στο σετ!

Ο Παναγιώτης στην ζωή του πριν το ριάλιτι μοντέλων ασχολούταν με την οικογενειακή τους επιχείρηση, μαζί με τον αδερφό του, η οποία έχει σαν αντικείμενο την κτηνοτροφία και την τυροκομική.

Το όνειρό του όμως είναι να μπει και να εργαστεί στο χώρο του μόντελινγκ!

Ποια η ξανθιά καλλονή του My Style Rocks που έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1!

Άλλο ένα μεγάλο όνομα που ακούγεται ότι θα είναι στην Φάρμα, είναι η ξανθιά καλλονή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το σόου μόδας My Style Rocks είναι σίγουρα ό,τι πιο αισθησιακό μετά ίσως από την Ιωάννα Τούνη. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αδιαμφισβήτητα μία κοπέλα που έχει αποφασίσει ότι ο λαμπερός κόσμος της σόου-μπιζ της ταιριάζει και μάλιστα έχει γεννηθεί γι’ αυτό.

 

Σύμφωνα με την δήλωσή της είπε: «Κοίτα με τη “Φάρμα” τώρα ξεκίνησαν οι συζητήσεις και θα αργήσει να ξεκινήσει το project. Μου είπαν ότι θα προβληθεί τον Μάρτιο. Έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, αλλά έχω πολλές σκέψεις ακόμη… Είναι πιο εύκολο από το Survivor, αλλά είναι κι αυτό κόντρα σε εμένα. Το να έρθω σε επαφή με τη φύση και να είμαι τόσο χαλαρή.

 

Επίσης δήλωσε και για τον το Bachelorette: «Το Bachelorette δεν θα το έκανα ποτέ. Όχι γιατί είμαι χωρισμένη, αλλά ούτως ή άλλως».

πηγή neoblogs.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα