Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤόνια Σωτηροπούλου: Το πρώην κορίτσι του James Bond μένει μόνο με τα...

Τόνια Σωτηροπούλου: Το πρώην κορίτσι του James Bond μένει μόνο με τα απαραίτητα και μοιράζει θύματα!

Τα εξωτικά της χαρακτηριστικά και η ντελικάτη αύρα, σε συνδυασμό με την πηγαία της ευγένεια έχουν καταφέρει να σκλαβώσουν τους πάντες γύρω της. Ο σύντροφός της, ο πασίγνωστος τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας, είναι εξαιρετικά τυχερός που την έχει! Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες όχι μόνο στα στενά όρια της Ελλάδας…

αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μελαχρινή καλλονή έχει ψηφιστεί μία από τις πιο όμορφες γυναίκες, ενώ μετά από την συμμετοχή της στην ταινία του James Bond, στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μελαχρινή, σαγnνευτική,μεσογειακή καλλονή γεννήθηκε στη Γλυφάδα, στις 28 Απριλίου του 1987 είναι  ηθοποιός, κυρίως του κινηματογράφου. Είναι πιο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην βρετανική ταινία «Βerberian Sound Studio» μαζί με τον ηθοποιό Toby Jones και τη συμμετοχή της στην ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ, Skyfall ως κορίτσι του James Bond.

Επίσης, έχει εμφανιστεί στην αμερικανική ταινία «Hercules» με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον. Στο IMDB ψηφίστηκε στην τέταρτη θέση στη λίστα με τις εξωτικές καλλονές. Στην προσωπική της ζωή έχει μία υπέροχη σχέση με τον συνθέτη και τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια και αποτελούν ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι.

Δείτε εδώ τι εννοούμε…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα