Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο τερμάτισε μεσημεριάτικα στον ΣΚΑΪ – Άνοιξε το μπουφάν και από μέσα...

Το τερμάτισε μεσημεριάτικα στον ΣΚΑΪ – Άνοιξε το μπουφάν και από μέσα δεν φορούσε εσώρουχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, η Νικολίνα έκανε τη μεγάλη διαφορά και εμφανίστηκε με total black look το οποίο όμως ήταν πολύ underground.

Η νεαρή κοπέλα η οποία δοκιμάζει τις δυνάμεις της στυλιστικά στον συγκεκριμένο κύκλο του My Style Rocks, είπε στην Κατερίνα Καραβάτου ότι είναι dj και πάει να παίξει μουσική σε underground μπαρ στο Βερολίνο.

Αρχικά, επειδή είχε κλείσει τη βινίλ καμπαρντίνα της, δεν εντυπωσίασε, όταν όμως την άνοιξε και όλοι διαπίστωσαν πως φορούσε ένα see throug τοπ με έναν κορσέ, επίσης see through, έχοντας καλύψει το στήθος της με… ταινίες, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Λάκης Γαβαλάς και η Έβελιν Καζαντζόγλου έδειξαν να εντυπωσιάζονται από το παράτολμο λουκ της, χαρίζοντάς της υψηλή βαθμολογία και συγκεκριμένα 3 βαθμούς.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης όμως είχε πολλές ενστάσεις για την εμφάνισή της, λέγοντας πως ναι μεν είναι καλό αυτό που προτείνει, όμως το παντελόνι της έπρεπε να το βάλει μέσα από τις μπότες της και έπρεπε να επιλέξει καμπαρντίνα με πιο φαρδιά μανίκια.

Τελικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης τη βαθμολόγησε με 2 βαθμούς.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα