Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤζούλια Αλεξανδράτου: Το ακατάλληλο story που της έριξε το Instagram και η...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το ακατάλληλο story που της έριξε το Instagram και η απαγορευμένη φωτογραφία από το Πάσχα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το κορίτσι ακολουθεί καριέρα show woman έναντι αμοιβής και βγάζει χρήματα από αυτό!

Με λίγα λόγια παίζει με τον εαυτό της μπροστά σε μία κάμερα και υπάρχουν εκατοντάδες άνδρες οι οποίοι πληρώνουν για να βλέπουν αυτά τα βίντεο σε πραγματικό χρόνο!

Όποτε δεν βαριέται η Τζούλια Αλεξανδράτου ανάβει τα φώτα, συνδέεται στο ίντερνετ σε γνωστή πλατφόρμα, στήνεται μπροστά σε μία κάμερα και αρχίζει να μιλάει και να ερωτοτροπεί μεταδίδοντας τα πάντα σε live streaming!

Τα videos επίσης ανεβαίνουν και για αυτούς που τα έχασαν και μπορούν να τα δουν όποτε θέλουν και είναι ενεργή η συνδρομή τους, on Demand!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει συνέχεια προφίλ στο Instagram τα οποία κλείνουν επειδή δημοσιεύει περιεχόμενο το οποίο απαγορεύεται!

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι σήμερα ο Θέμης Κανέλλος που γνωρίσαμε από το Big Brother είδε από το λογαριασμό του στο instagram να κατεβαίνει μία δημοσίευση γιατί το Instagram τον αναγνώρισε ως βίζιτα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν χαμπαριάζει από αυτά. Πάρα πολλές φορές το Instagram την έχει χαρακτηρίσει με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν είναι κάτι που ενοχλεί την διάσημη πορνοστάρ!

Η Τζούλια απλά δεν θέλει να της κατεβάζουν τα βίντεο που προμοτάρει την άλλη της δουλειά.Δείτε εδώ τελευταίο βίντεο που της κατέβασε το instagram και όχι άδικα

Η Ελληνίδα πρώην πορνοστάρ άνοιξε νέο λογαριασμό και τις τελευταίες ώρες ανεβάζει ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο όπου μας δείχνει πως είναι σήμερα, χωρίς πολλά ρούχα…

Δείτε την απαγορευμένη φωτογραφία της από το Πάσχα!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα