Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣοκάρει πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Ο καρκίνος εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός...

Σοκάρει πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Ο καρκίνος εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός μου»

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι. Για λίγο, φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μία μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο, είτε στη βάση της σπονδυλικής στήλης μου, είτε στον εγκέφαλό μου. Δεν θέλω μία ακριβή πρόγνωση.

Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον πραγματικό εαυτό μου. Ή ίσως να τους τον θυμίζω. Διότι, κάπου -ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα, τα φορέματα και τα χτενίσματα, τα μεγάλα hit των chart και η αίγλη του να είσαι ποπ σταρ- η άλλη Harding χάθηκε εντελώς.

Είναι αυτή που έχει ξεχαστεί. Και το μόνο που θέλω είναι να την ακούσετε», εξομολογήθηκε η 39χρονη τραγουδίστρια Sarah Harding, μιλώντας  στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, Hear Me Out, που παρέχεται από τους The Times, αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2020, ενώ η ασθένεια εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα