Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΡοζ σκάνδαλο στο “Survivor” – Παίκτρια “απάτησε” τον σύντροφό της με παντρεμένο!

Ροζ σκάνδαλο στο “Survivor” – Παίκτρια “απάτησε” τον σύντροφό της με παντρεμένο!

Μεγάλο σούσουρο έχει ξεκινήσει στα πηγαδάκια της showbiz με την αποκάλυψη ότι παίκτρια του Survivor, κεράτωσε τον σύντροφο της και τώρα κάνει διακοπές με παντρεμένο!

Μπορεί το survivor spoiler να μην αφορά καθαυτού το παιχνίδι, πολλές φορές όμως το ριάλιτι ήταν η αφορμή για να αναβάλλονται οι εξελίξεις γύρω απο την σχέση τους και την επισημοποίηση της.

Την αποκάλυψη την έκανε όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» μια αξιόπιστη πηγή. Η πηγή αυτή αναφέρει ότι έπεσε κέρατο και μάλιστα απο την πλευρά της πρώην παίκτριας του Survivor.

Απο το έναν επιχειρηματία στον άλλον, ένα τσιγάρο δρόμος, το θέμα είναι ότι όπως διαρρέεται άφησε τον εργένη επιχειρηματία για έναν παντρεμένο επιχειρηματία με τον οποίο μάλιστα έκανε και διακοπές μαζί του, με την ίδια να ανεβάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Κάτι μεταμεσονύχτια μηνύματα στο κινητό, ένα ταξίδι στο εξωτερικό και πολλές υποψίες ανάγκασαν τον επιχειρηματία να την διώξει κακήν κακώς απο το σπίτι τους, ενώ την ίδια ώρα η σύζυγος του νέου συντρόφου φαίνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα