Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠως παρουσιάστρια του Alpha έσωσε άστεγη γυναίκα

Πως παρουσιάστρια του Alpha έσωσε άστεγη γυναίκα

Μετά τον Νάσο Παπαργυρόπουλου που βοήθησε άστεγο παίρνοντας τον προσωρινά στο σπίτι του, μια παρουσιάστρια έκανε το καλό και το έριξε στο γιαλό μιας και δε δημοσιοποίησε ποτέ την πρωτοβουλία της.

Ο λόγος για την Χριστιάννα Αριστοτέλους. Την παρουσιάστρια του Alpha που φρόντισε να βοηθήσει. Την πράξη της έκανε γνωστή η κυρία Μαρίνα. Η γυναίκα που ζήτησε την βοήθειά της για μια ψυχή που ζούσε σε εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο. 

Η γυναίκα αυτή, λίγους μήνες πριν είχε μια φυσιολογική ζωή, εργαζόταν, μέχρι τη στιγμή που απολύθηκε και ξεκίνησε το οικονομικό αδιέξοδο, το οποίο την οδήγησε να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο της, μαζί με όλα της τα υπάρχοντα.πολίτης κατέθεσε την μαρτυρία της, για το πως ανακάλυψε την άστεγη γυναίκα αλλά και για το που αποτάθηκε για να βρει μια λύση σε ένα συνάνθρωπο της , ο οποίος δεν είχε στέγη να κοιμηθεί.

Πέρα απο την άμεση ανταπόκριση του Γραφείου Ευημερίας, το οποίο τοποθέτησε προσωρινά την γυναίκα σε ξενοδοχείο , μέχρι να συμπληρωθούν οι αιτήσεις της και να ελεγχθούν, η κ.Μαρίνα όπως ανέφερε στο themaonline  “Επικοινώνησα ανάμεσα σε τόσες οργανώσεις και με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους” όπου μπορεί να μην δημοσιοποίησαν το θέμα αλλά όπως αναφέρει βοήθησαν πολύ με τις διαδικασίες και την εξασφάλιση προσωρινής στέγης στην γυναίκα αυτή ώστε να μην κοιμάται στο αυτοκίνητο, σε μια περιόδο που η Κύπρος βιώνει ένα βαρύ χειμώνα.

Όπως ανέφερε, η κ.Μαρίνα η ανταπόκριση της παρουσιάστριας και της εκπομπής ήταν άμεση, προσπαθώντας με τον δικό τους τρόπο να εξασφαλίσουν μέσω νόμιμων διαδικασιών απο τους αρμόδιους φορείς την ασφαλή διαμονή της γυναίκας, ώστε να μην κοιμάται σε ένα αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά η κ.Μαρίνα ανέφερε “Ανακάτεψα να βρω πολλούς τρόπους να τη βοηθήσουμε. Μίλησα και με την εκπομπή της Αριστοτέλους, έστειλα μήνυμα στην Αριστοτέλους και με πήραν την ίδια μέρα απο την εκπομπή της τηλέφωνο. Μου είπαν ότι δεν θα το δημοσιοποιήσουν αλλά θα βοηθήσουν. Κανονίσαν να πάει ακόμα δυο – τρεις νύχτες ακόμα να μείνει σε ξενοδοχείο και όπως μου είπαν θα προσπαθήσουν να της βρουν και δουλειά και κάπου να μείνει”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα