Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠοιος Μπισμπίκης; Με Ντέμη η πιο… γυμνή δημόσια εμφάνιση της Βανδή

Ποιος Μπισμπίκης; Με Ντέμη η πιο… γυμνή δημόσια εμφάνιση της Βανδή

Αδιαμφισβήτητα η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες τραγουδίστριες με μεγάλη καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα και ειδικά μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη η δημοφιλής τραγουδίστρια απασχολεί ιδιαιτέρως την επικαιρότητα της showbiz και τα social media.

Κατά καιρούς έχει προσφέρει μερικές απο τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Τα τελευταία χρόνια όμως και πριν τον χωρισμό της, η Δέσποινα Βανδή είχε κατεβάσει ταχύτητες και δεν φαινόταν να πέρναγε καλά στην ζωή της.

Ποτέ όμως δεν άφησε τον εαυτό της παραμελημένο, αφού η τραγουδίστρια λατρεύει την γυμναστική και δεν χάνει ευκαιρία να επισκεφτεί το γυμναστήριο.

Κάθε Σάββατο πλέον θα εμφανίζεται ξανά στο J2US ενώ φέτος κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες.

Υπήρχε όμως μια περίοδο που η Δέσποινα Βανδή τρέλαινε τους παπαράτσι. Το έκανε πολύ πριν κάνει παιδιά, όταν και ήταν γνωστή για τις εμφανίσεις που έκανε στη σκηνή χωρίς εσώρουχο, κάτι που όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει να το κάνει ξανά με την ίδια να αναρτεί βίντεο στο Instagram.

Παρόλες όμως τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και τις προκλητικές στιλιστικές της επιλογές υπάρχει μια φωτογραφία απο το παρελθόν της που έχει προκαλέσει σάλο και φυσικά έχει γίνει και πρωτοσέλιδα στα περιοδικά της εποχής.

Εμείς την ανακαλύψαμε και είμαστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσουμε με αυτή της την φωτογραφία πειρασμός!

Απολαύστε την Δέσποινα Βανδή σε επική πόζα απο τον φακό του παπαράτσι

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα