Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠέθανε στα 58 της η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έπειτα από μάχη με...

Πέθανε στα 58 της η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έπειτα από μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο αδελφός της:

 

Στην ανάρτησή του γράφει: «Αγαπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!!!

Σήμερα των αγγελων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιοτητα!!!

Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου αγγελος!!!

Η αυλαία έπεσε αγαπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως…

Αγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαυρο φόντο…κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου

Σε αγαπω μέχρι το άπειρο !!!!!

Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου !!!

Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε !!!

Σε λατρεύω αγγελε μου!!!»

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος έγραψε για τον θάνατό της:

Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια.

katia_nikolaidi

Η Κάτια Νικολαΐδου είχε γεννηθεί το 1965 στο Αιγάλεω.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό ρόλο το 1992 στη σειρά «Τμήμα Ηθών» ενώ ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία», ενώ μετείχε και στην επόμενη ταινία του «Η Λίζα και όλοι»

Ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές όπως το «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και το «Θα σε δω στο πλοίο».

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε 15 επεισόδια της σειράς «10η εντολή».

Πρωταγωνίστησε ακόμη στη σειρά του Mega «Μια στιγμή δυο ζωές», όπως και στην Κύπρο στη σειρά του Sigma «Σε φόντο κόκκινο» μαζί με τον Γιάννη Βόγλη.

Τα τελευταία χρόνια απείχε με δική της επιλογή, όπως έλεγε: «Κουράστηκα! Ζω το μισό χρόνο στο Βέλγιο και τον μισό στην Ελλάδα. Είναι μια καινούργια εμπειρία».

Η γενναία μάχη με τον καρκίνο

Εδώ και περίπου μια δεκαετία η Κάτια Νικολαΐδου αντιμετώπιζε ακόμη προβλήματα με την υγεία της που υποτροπίασαν το τελευταίο διάστημα.

«Είναι βλακεία να μην λέμε τη λέξη ”καρκίνος”. Όπως και ότι όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι φοβερό, δεν θα συμβεί σ’ μένα αλλά στο διπλανό μου. Όταν συμβαίνει κι έρχεσαι κοντά στο θάνατο, είναι κάτι το μαγικό. Δεν περιλαμβάνει μόνο το ωραίο η λέξη ”μαγικό” αλλά και το εξωπραγματικό. Συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό που συμβαίνει τώρα αύριο μπορεί να μην υπάρχει», δήλωνε το 2013.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2015, έλεγε ότι «Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό! Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα και το είπα. Κυκλοφορούσα φαλακρή!» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι οι γονείς της έπαθαν μεγάλο σοκ, ενώ ο άντρας της έφυγε.

Σε άλλη συνέντευξη έλεγε ότι «πήγαινα κανονικά στα γυρίσματα, καραφλή και έβαζα την περουκίτσα μου. Κάναμε γυρίσματα στη Σαντορίνη και κυκλοφορούσα βαμμένη με την περούκα».

Στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι το 2022 ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα