Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Τάσος Κωστής αποκάλυψε τον λόγο που ο Γιάννης Μπέζος «έκοψε» κοπέλα...

Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε τον λόγο που ο Γιάννης Μπέζος «έκοψε» κοπέλα σε οντισιόν

Για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, αλλά και ένα σκηνικό στο οποίο ήταν μπροστά, στις οντισιόν για τη σειρά «Εκείνες κι εγώ», μίλησε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής στο «Πάμε Δανάη».

«Έρχεται μία κοπέλα και ήταν μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς την βλέπαμε και την θαυμάζαμε καθώς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά, ο Γιάννης Μπέζος δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν «δίπλα», και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης Μπέζος “ποια σχολή έχετε τελειώσει;”», είπε αρχικά.

«Και εκείνη απάντησε «αχ δεν έχω πάει σχολή ακόμα», συνέχισε περιγράφοντας το συμβάν ο Τάσος Κωστής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πως θα πας, ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;».
Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε την απάντηση του Γιάννη Μπέζου στην κοπέλα που ήρθε για την οντισιόν.

«Ο Γιάννης είπε: «με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουν. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε», αποκάλυψε κλείνοντας ο Τάσος Κωστής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα