Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟύτε Βαλαβάνη ούτε Σταυρούλα – Η κουκλάρα από “Α” που αφιέρωνε τις...

Ούτε Βαλαβάνη ούτε Σταυρούλα – Η κουκλάρα από “Α” που αφιέρωνε τις νίκες του o Βασάλος (ΦΩΤΟ)

Ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή που γνώρισε στον Άγιο Δομίνικο και στην οποία αφιέρωνε τις περισσότερες νίκες του;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αποχώρησε από το Survivor All Star, και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα μίλησε και για το γράμμα «Α» που είχε σχηματίσει με τα δάχτυλά του όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, χωρίς να θέλει ωστόσο, να αποκαλύψει ακόμα κάτι παραπάνω.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης είχε δημιουργήσει ένα ειδύλλιο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο ίδιος το διέψευσε μιλώντας στο «Πρωινό μας».

«Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Καραγκούνια και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι πειράγματος που δεν κολακεύει την ίδια. Η σχέση μου μαζί της είναι άκρως φιλική δεν υπάρχει κανένα στόρι, το λέω κατηγορηματικά. Οι περισσότεροι προσπαθούσαν να πουν κάτι. Το ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως», ανέφερε συγκεκριμένα. Βέβαια, η φημολογία δεν είχε ξεκινήσει τυχαία, αφού διάφοροι παίκτες που είχαν αποχωρήσει πριν από εκείνον, έλεγαν ότι η σχέση του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας ήταν παραπάνω από φιλική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οkmag, και με κάθε επιφύλαξη, το πρόσωπο στο οποίο αφιέρωνε της νίκες του, είναι η νεαρή Aντωνία Ντούρα η οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος στην παραγωγή του reality επιβίωσης. Όχι μόνο ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram αλλά ήταν και το πρώτο δημόσιο σχόλιο που έκανε εκείνος όταν πήρε ξανά στα χέρια του το κινητό του.

Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, το σχόλιο που έκανε κάτω από μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έλεγε: «Α» συνοδευόμενο από ένα emoji που σηκώνει τους ώμους. H Aντωνία Ντούρα, τότε αναρωτήθηκε: «Μα ποια είναι αυτό το ”Α”;» (που είχε σχηματίσει με τα δάχτυλά του) με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της απαντά απλά ένα: «Αααχ!». Πάντως στη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ομολόγησε πως είναι μόνος του…..

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα