Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Γκάλης: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του με την οποία έχει...

Νίκος Γκάλης: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη

Ο Νίκος Γκάλης, ο θρύλος του μπάσκετ θεωρείται η κορυφαία μορφή στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Η σταδιοδρομία του είναι γεμάτη από πολλαπλούς ατομικούς τίτλους και ρεκόρ, πολλά από τα οποία εξακολουθούν να διατηρούνται ακόμα και σήμερα.

Νίκος Γκάλης: Η σύζυγός του

Ο Νίκος Γκάλης αν και είναι μια εμβληματική φιγούρα, έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια παρευρίσκεται σε κοσμικές εκδηλώσεις.

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Ο σπουδαίος αθλητής είναι παντρεμένος από το 2015 με την Έλενα Παναγιώτου και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Στέλλα. Συγκεκριμένα, ο καρπός του έρωτά τους ήρθε στη ζωή το 2006 και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Ωστόσο, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νίκος Γκάλης: Η σχέση με την κόρη του

Σε μία σπάνια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Γκάλης στον Τάσο Τρύφωνος, είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την κόρη του.

«Στη Στέλλα δεν έχω μιλήσει για το ποιος είμαι. Περισσότερο ακούει από τους φίλους της. Μοιάζει με τον χαρακτήρα μου, είναι ήρεμη και κουλ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια, είχε προσθέσει: «Στη γέννηση της κόρης μου δάκρυσα. Η κόρη μου ασχολείται με το cheerleading είναι και στην εθνική και πριν από λίγο καιρό βγήκαν πέμπτοι στον κόσμο. Από τότε με κοροϊδεύει, “μπαμπά κάνω μεγαλύτερες επιτυχίες από εσένα”».

Πηγή: bestofyou.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα