Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜπέλα Χαντίντ: Από τον χριστουγεννιάτικο έρανο σε σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα

Μπέλα Χαντίντ: Από τον χριστουγεννιάτικο έρανο σε σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα

Η 25χρονη ποζάρει με σεξαπίλ και αναδεικνύει τις ωραίες καμπύλες της, ενώ κάθεται σε μία καρέκλα και τα μαύρα, μακριά, ίσια μαλλιά της φτάνουν μέχρι τη μέση της. Δίπλα της βρίσκεται ο φωτογράφος Mustafa Yanaz, ενώ όλο το σκηνικό γύρω τους είναι βασιλικό. Χρυσές καρέκλες και χαλί γεμάτο περίτεχνα σχέδια προσδίδουν πολυτέλεια στον χώρο, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί το στούντιο φωτογράφισης. Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπέλα Χαντίντ σημειώνει: «❤️‍? @VICTORIASSECRET ❤️‍? Οι μέρες που πραγματοποιείται αυτή η φωτογράφιση είναι από τις καλύτερες μέρες που έζησα μέσα στο 2021. Κάνω αυτή τη φωτογράφιση χάρη σε τρεις αγαπημένους μου ανθρώπους». Το μοντέλο έκανε tag τον φωτογράφο Mustafa Yanaz, τον επικεφαλή δημιουργικό διευθυντή της Victoria’s Secret, Ραούλ Μαρτίνεζ, και τη διευθύντρια του casting της μάρκας, Φελίσιτι Γουέμπ. Κάνοντας το εν λόγω post, ευχαρίστησε αυτά τα τρία άτομα που επέλεξαν εκείνη για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση και, παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά της για τη συμμετοχή της σε αυτό το project.

bellla

Πριν την σέξι φωτογράφιση για το παγκοσμίως γνωστό brand Victoria’s Secret, η Μπέλα Χαντίντ  έλαβε μέρος εθελοντικά στην φιλανθρωπική δράση της ανεξάρτητης οργάνωσης Food Bank For New York City, η οποία διεξάχθηκε στο Yankee Stadium, στο δημοτικό διαμέρισμα Μπρονξ της Νέας Υόρκης, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, το top model μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από εκείνη την ημέρα με τους followers του. «Τα τέλεια Χριστούγεννα ?@foodbank4nyc. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα» με αυτά τα λόγια συνόδεψε τα στιγμιότυπα από το Yankee Stadium. Η φιλανθρωπική οργάνωση ευχαρίστησε τη Χαντίντ για τη καλοσύνη της, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή της: «Χαιρόμαστε να σε έχουμε μαζί μας! Σε ευχαριστούμε που βοήθησες να ταΐσουμε τους γείτονές μας στη Νέα Υόρκη και που τους έκανες και εσύ να χαμογελάσουν ?». Επιπροσθέτως, οι φίλοι της την επαίνεσαν για την εθελοντική της δράση. «Άγγελος ?» ανέφερε η Πάρις Χίλτον. «Είμαστε υπερήφανοι για σένα! Καλά Χριστούγεννα! ❤️» δήλωσε ένας άλλος διαδικτυακός χρήστης.

trofima

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα