Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚόβει ξανά την ανάσα η Δέσποινα Βανδή – Το backstage βίντεο από...

Κόβει ξανά την ανάσα η Δέσποινα Βανδή – Το backstage βίντεο από τις πρόβες της

Οι στυλιστικές επιλογές που έχει κάνει η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά με τον Γιώργο Σαμπάνη, έχουν σχολιαστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Ένα βίντεο – backstage από τις πρόβες της τραγουδίστριας στο ατελιέ της ανέβασε στο Ιnstagram η γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.


Όπως βλέπετε, η Δέσποινα Βανδή κόβει την ανάσα και στις πρόβες, εκτός από την πίστα. Η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της και το αψεγάδιαστο κορμί που διατηρεί και το οποίο αναδεικνύεται μέσα από τις ονειρεμένες δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζεσαι με καλλιτέχνες που ξεπερνούν τα όρια και είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή για τις εμφανίσεις της στο Votanikos Live Stage στην Αθήνα ήταν μια δουλειά που εξελίχθηκε, από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, και η οποία μου άρεσε πολύ. Θα έρθουν πολλά ακόμα: μείνετε συντονισμένοι κάθε Σαββατοκύριακο στο καλύτερο ελληνικό πάρτι της αθηναϊκής σκηνής» έγραψε η Σήλια Κριθαριώτη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα