Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Στικούδη: Η ιστορική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο

Κατερίνα Στικούδη: Η ιστορική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο

Το μοντέλο αν και μητέρα ενός αγοριού δεν ξεχνάει να παραλείψει το σώμα της και να κάνει φωτογραφήσεις ημίγυμνες για το Instagram.

Η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για αυτό και έχει κορμί λαμπάδα, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και το τραγούδι και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Κατερίνα Στικούδη

Η αρχή στο χώρο του θεάματος

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Στη συνέχεια την κέρδισε περισσότερο το τραγούδι, το θέατρο και η τηλεόραση, Έχει συμμετέχει σε πολλές εκπομπές και show και φέτος βρίσκεται στο booth του J2US.

Κατερίνα Στικούδη

Οι φωτογραφίες που κολάζουν στο Instagram

Το 2009 η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε τη σχέση της με τον DJ και μουσικό επιμελητή του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ, Βαγγέλη Σερίφη (γνωστό και ως DJ Rico). Στις 25 Αυγούστου 2018  ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και πρόσφατα έγιναν γονείς. Το μοντέλο αν και μητέρα δεν ξεχνάει να παραλείψει το σώμα της και να κάνει φωτογραφήσεις ημίγυμνες για το Instagram.  Η γνωστή τραγουδίστρια φορά ένα ολόλευκο φόρεμα με βαθύ σκίσιμο, που αποκαλύπτει τα τέλεια πόδια της και δεν φαίνεται να φοράει κάτι από μέσα.

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα