Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Λιόλιου για το αντικείμενο που της πέταξαν στη Θεσσαλονίκη ενώ τραγουδούσε...

Κατερίνα Λιόλιου για το αντικείμενο που της πέταξαν στη Θεσσαλονίκη ενώ τραγουδούσε – Ένιωσα ντροπή που με έβλεπε έτσι ο κόσμος

Για το ατυχές περιστατικό που είχε στην πίστα όταν θαμώνας πέταξε στο πρόσωπό της ένα αντικείμενο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, η τραγουδίστρια επισήμανε ότι κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ένιωσε τόσο φόβο όσο ντροπή, για τον κόσμο που την έβλεπε σε αυτή την κατάσταση.

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου και ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι. Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να με ακούσει κι εγώ τον ξενέρωσα» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν μου άρεσε που δεν σηκώθηκε να μου πει συγνώμη, ότι το έκανε κατά λάθος, ενώ ξέραμε από ποιο τραπέζι έγινε. Ήμουν πολύ ευγενική, αν με δεις στο βίντεο. Του ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα