Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚάτια Ταραμπάνκο: Το ανύπαρκτο στρινγκ της κουκλάρας που ξαναμπαίνει στo survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Το ανύπαρκτο στρινγκ της κουκλάρας που ξαναμπαίνει στo survivor

Το κορίτσι «φωτιά» που έκανε άνω κάτω τα ριάλιτι όπου εμφανίστηκε με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της.

Ξέρει ότι έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να περνάει το δικό της!

Η Κάτια Ταραμπάνκο πέρασε σαν σίφουνας από το GNTM όπου σάρωσε, ενώ ποιος δεν θυμάται τις εντυπωσιακές επιδόσεις της και στο Survivor, όπου ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων της.

Η καλλονή, με το κοντό – συνήθως – μαλλί που αναδεικνύει το όμορφο και αψεγάδιαστο πρόσωπο της και κορμί «φιδίσιο»,  δεν ξεχνάει ποτέ τις διαδικτυακούς φίλους της και τους κρατάει σε «εγρήγορση και ετοιμότητα» όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι ότι από όλους, είναι εκείνη που έχει επιλεγεί να επιστρέψει στον Άγιο Δομήνικο, στα παλιά λημέρια της… κάνοντας πολύ χαρούμενους πολλούς άνδρες ….

Αυτούς δεν τους αφήνει παραπονεμένους, κάνει ότι μπορεί για τα “μάτια” τους, όπως οι φωτογραφίες που ανέβασε για εορταστικές ευχές, δίνοντας “ώθηση” στη διάθεση αρκετών ακολούθων της.

Ποζάρει στην κρεβατοκάμαρα με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, “παίζει” με τον φωτογραφικό φακό προκλητικά και σαγηνευτικά, φορώντας δαντελωτά, ιδιαίτερα αποκαλυπτικά εσώρουχα,αλλά αυτό που ξεχωρίζει με την απουσία του είναι το στρινγκ της  …

svg%3E

svg%3Esvg%3Esvg%3E

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα