Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ντέμη Γεωργίου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της – «Θέλω να...

Η Ντέμη Γεωργίου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της – «Θέλω να ντυθώ νύφη»

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη της αποκάλυψε πως έκανε η Ντέμη Γεωργίου, στο πλαίσιο δηλώσεών της για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η Ντέμη Γεωργίου, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και αν και αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου, εντούτοις επιθυμεί η τελετή να γίνει στην εκκλησία.

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ…» είπε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Μιλώντας για την σύντροφό της: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο», απάντησε η Ντέμη Γεωργίου. «Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα. Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο», πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef, ενώ τέλος σχολίασε τη δήλωση του Νίκου Αναδιώτη ότι η μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου ήταν μια «θλιβερή μέρα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα