Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Μαρία Κορινθίου ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της και το internet υποκλίνεται...

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της και το internet υποκλίνεται στην Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι!

Η μελαχρινή καλλονή ηθοποιός και σύζυγος του Γιάννη Αιβάζη, Μαρία Κορινθίου, από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις στη στα τηλεοπτικά σίριαλ αποτέλεσε φαvτασίωση για κάθε άνδρα. Οι ζουμερές καμπύλες της, το αθεράπευτα σέχυ σώμα της , αλλά και το πλούσιο vτεκολτέ ήταν κάποια μόνο από τα θετικά χαρακτηριστικά της.

Είναι η απόλυτη μελαχρινή καλλονή. Όταν κάποιος σκέφτεται τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα, η Μαρία Κορινθίου είναι πρώτη πρώτη στη λίστα. Μεσογειακό ταπεραμέντο, αψεγάδιαστο πρόσωπο, θηλυκό κοpμί, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει ήθος, αρχές και μετριοφροσύνη, κάνοντάς την ακόμα πιο θελκτική παρουσία.

Είναι εντελώς ακομπλεξάριστη, ντόμπρα και πολύ ειλικρινής άνθρωπος. Με τον σύζυγό της, τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη, έχουν μία υπέροχη κόρη και ζουν πολύ ευτυχισμένοι εδώ και 10 χρόνια από το γάμο τους.

μαρία κορινθίου,μαρία κορινθίου,μαρία κορινθίου ηλικία,μαρία κορινθίου γιάννησ αϊβάζησ,μαρία κορινθίου ρούχα,μαρία κορινθίου ινσταγκραμ,μαρία κορινθίου υψοσ,μαρία κορινθίου βιογραφικό,μαρία κορινθίου καθολική,μαρια κορινθίου κιλα

Έχει την απόλυτη μεσογειακή ομορφιά και είναι πρότυπο θηλυκότητας και αισθησιασμού. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ρίζες από τη Βενετία. Επίσης είναι εύλογο το γεγονός του ότι την αποκαλούν Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι!

Έχει φροντίσει να μας στέλνει κάθε φορά αδιάβαστους με τις φωτογραφίσεις της. Η γυναίκα αυτή είναι ένας κινητός εκρηκτικός μηχανισμός, όπου είναι έτοιμος να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, δίνοντάς μας υπερβολικές δόσεις αισθnσιασμού.

Η μελαχρινή καλλονή συνδυάζει μια ιδιαίτερη μεσογειακή ομορφιά και το φλογερό πάθος, που είναι χαρακτηριστικό της μεσογειακής κουλτούρας. Θηλυκό κορμί, ανεπανάληπτες καμπύλες και φυσικά σταράτο δέρμα με πλούσια μαύρα μαλλιά.

Δείτε την παρακάτω και θα συμφωνήσετε μαζί μας σίγουρα!

μαρία κορινθίου,μαρία κορινθίου,μαρία κορινθίου ηλικία,μαρία κορινθίου γιάννησ αϊβάζησ,μαρία κορινθίου ρούχα,μαρία κορινθίου ινσταγκραμ,μαρία κορινθίου υψοσ,μαρία κορινθίου βιογραφικό,μαρία κορινθίου καθολική,μαρια κορινθίου κιλα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα