Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ευρυδίκη Βαλαβάνη… έσβησε το Survivor: Φόρεσε μαγιό κι έδειξε την πίσω...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη… έσβησε το Survivor: Φόρεσε μαγιό κι έδειξε την πίσω όψη της στο σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η αγάπη της για τη γυμναστική αντανακλάται στο σμιλεμένο της σώμα, το οποίο συχνά έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αν και Φεβρουάριος, η δημοσιογράφος, πρόσφατα δημοσίευσε κάποια στόρι στα οποία δοκιμάζει μαγιό, τα οποία εντυπωσίσαν τους followers της.

Αν και η Ευριδίκη Βαλαβάνη φόρεσε τρία εντελώς διαφορετικά μαγιώ μεταξύ τους, ολόσωμο, μπικίνι και ψηλόμεσο, κάθε σχέδιο της ταίριαζε εξίσου και αναδείκνυε το γυμνασμένο physique της.

 

 

Τα «πέταξε» όλα μετά το Survivor Βαλαβάνη!

Μια ανάρτηση της είναι αρκετή για να προκαλέσει χαμό στα social media. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η πανέμορφη δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Τώρα μάλιστα που ο καλός της Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει τον γκουρού στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθεί να γιατρέψει τον Τάκη Καραγκούνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αποφάσισε να μας στείλει όλους σε έναν άλλο γιατρό, σε έναν καρδιολόγο, για εξετάσεις καρδιάς!

Άλλοι θα τις κάνουν γιατί γουστάρουν να την βλέπουν ανάλαφρα ντυμένη, άλλοι όμως επειδή θα πάθουν σίγουρα κάποιο επεισόδιο βλέποντας την να ποζάρει χωρίς να φοράει τίποτα!

Το προφίλ της στο Instagram, είναι πραγματικά εντυπωσιακό με τις φωτογραφίες και τα βίντεο της να έχουν προκαλέσει πολλές φορές πανζουρλισμό, αυτή την φορά όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει ρέστα!

Για του λόγου του αληθές δείτε την ανάρτηση της….απλά για καλό και για κακό να έχετε ένα πιεσόμετρο δίπλα σας!

 

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα