Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕρωτευμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας; Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ερωτευμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας; Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εφημερίδα Espresso και στη Βίβιαν Μπενέκου με τον ίδιο να σπάει τη σιωπή του σχετικά με την καριέρα του, την είσοδό του στην πολιτική αλλά και για τα προσωπικά του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει πάντα πολύ ειλικρινείς δηλώσεις και έτσι όταν η συζήτηση πήγε στα προσωπικά του ο ίδιος δε δίστασε απαντήσει στο αν έχει κάποιο σύντροφο αυτήν την περίοδο στη ζωή του.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή

Την καθημερινότητα με ποιον άνθρωπο τη μοιράζεστε;

Δεν έχω σχέση για να έχω καθημερινότητα και να τη μοιράζομαι με κάποιον άνθρωπο. Είμαι μοναχικός άνθρωπος στη ζωή μου.

«Το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά;»

«Ο έρωτας έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Την προσωπική μου ζωή δεν την έχω αναλύσει ποτέ, γιατί δεν χρειάζεται. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τη δουλειά μας, το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά; Έχω περάσει μια πολύ ωραία ζωή, διότι δεν είμαι του άρπα κόλλα, είμαι των μεγάλων σχέσεων, και οι τέσσερις μεγάλες σχέσεις που έχω ζήσει στη ζωή μου είναι άνθρωποι της οικογένειας μου», είπε αρχικά.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, δεν με απασχόλησε ποτέ, δεν με ενδιέφερε να αφήσω τη συνέχεια μου, θα αφήσω την καλή μου αύρα και όλο αυτό το έργο που κάνω για τους άλλους. Νομίζω είναι πιο σπουδαίο από το να κάνω παιδί. Έχω κάνει οικογένεια όλους τους ηθοποιούς και τους έρωτες της ζωής μου», συνέχισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα