Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕρωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου – Αυτός είναι ο άντρας που της έχει...

Ερωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου – Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά (ΦΩΤΟ)

Τον έρωτα της ζωής της έχει βρει η Κατερίνα Λιόλιου στα μάτια του συντρόφου της, Χάρη Παπατζανή.

Ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά; Η Κατερίνα Λιόλιου φαίνεται να απολαμβάνει την προσωπική της και την επαγγελματική της ζωή στο έπακρο! Ίσως διανύει και τις καλύτερες στιγμές της, καθώς τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει την επαγγελματική της επιτυχία με την κυκλοφορία νέων τραγουδιών, αλλά και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο πλευρό της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Χάρης Παπατζανής, στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real η Κατερίνα Λιόλιου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Χάρη Παπατζανή, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται σε ευχάριστες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας διακριτικές εμφανίσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρύβεται. Ο Χάρης Παπατζάνης ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, είναι υπεύθυνος για όλες τις εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου και από τη στιγμή που μοιράζονται προσωπική, αλλά κι επαγγελματική ζωή σημαίνει πως έχουν αρκετό χρόνο να ζήσουν τον έρωτά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να γιορτάσουν και την πρώτη τους επέτειο!

«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω κάτσει και έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει πολύ στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, ότι όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, το πιο βασικό είναι να καταφέρεις πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο καταλάγιασα κάπως», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα Λιόλιου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα