Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕπιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης – Έκλεισε τεράστια συμφωνία

Επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης – Έκλεισε τεράστια συμφωνία

Ο διάσημος τραγουδιστής το πήρε απόφαση και απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση. Η μεγάλη είδηση, είναι γεγονός…
Έτοιμος να επιστρέψει στη δισκογραφία και στις πίστες είναι ο Νότης Σφακιανάκης!

Οι πληροφορίες για το μεγάλο… come back κυκλοφορούν εδώ και μήνες, ενώ υπήρξε φημολογία πως έχει ετοιμάσει και τραγούδια.

Θυμίζουμε, ότι πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Αρσενάκος είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ότι ο τραγουδιστής έχει ήδη επιλέξει τα νέα τραγούδια του για τη συνεργασία με την Panik Records!

«Έχουμε μία δισκογραφική συνεργασία, μία τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης», τόνισε ο Αρσενάκος.

Η τελευταία λοιπόν εξέλιξη όχι μόνο επιβεβαιώνει την παραπάνω δήλωση, αλλά… πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό «Down Town», ο Νότης Σφακιανάκης το πήρε απόφαση και επιστρέφει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη συμφώνησε να βρεθεί ξανά στα νυχτερινά μαγαζιά με γνωστό επιχειρηματία, κάτι που αναμένεται να ανατρέψει πολλά από την νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα!

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα