Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλένη Χατζίδου: Βγάζει το καπέλο, λύνει τα κορδόνια του μαγιό, το κατεβάζει...

Ελένη Χατζίδου: Βγάζει το καπέλο, λύνει τα κορδόνια του μαγιό, το κατεβάζει και σε στέλνει για υπογλώσσια

Η Ελένη Χατζίδου είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες της Ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε από το τραγούδι αλλά τα τελευταία χρόνια περισσότερο την βλέπαμε μέσω Instagram ως influencer, παρά στις πίστες, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από το survivor!

Φέτος μαζί με το σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, παρουσιάζουν το πρωινό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Star Channel, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα!

Τα νούμερα είναι σαφώς καλύτερα από πέρσι, ενώ το πρόγραμμά τους είναι αμιγώς ψυχαγωγικό, την ώρα που απέναντι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν γίνει τηλεδικαστές και δικάζουν τον παπα-Αντώνη από την κιβωτό του κόσμου!

Εκτός από την όμορφη παρουσία, η Ελένη Χατζίδου υπήρξε και από τις πιο σέξι τραγουδίστριες, χωρίς μάλιστα η ίδια να χρειαστεί να το προσπαθήσει και πολύ!

Κάθε καλοκαίρι τα περιοδικά και τα websites γέμιζαν από εντυπωσιακές και όμορφες φωτογραφίες Ελένης Χατζίδου από τα μπάνια με μικροσκοπικά μπικίνι σε πισίνες και παραλίες!

Σε κάποιες από αυτές που βρήκαμε στο αρχείο μας, η τραγουδίστρια ποζάρει με ένα μικροσκοπικό τιγρέ μαγιό και καπέλο!
Η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού στην αρχή η Ελένη Χατζίδου, βγάζει το καπέλο ενώ στη συνέχειαέχει απειλητικές διαθέσεις προς το μαγιό!

Πιάνει τα κορδόνια από το πάνω μέρος του μπικίνι, ενώ λύνει τα κορδόνια του στpιvγκ!

Πηγή: Koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα