Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ...

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για πρώτη φορά για τον επικείμενο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Η ηθοποιός και ο Ευρωβουλευτής θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 7 Δεκεμβρίου, σε στενό κύκλο. Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε αρχικά: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Η ηθοποιός απέφυγε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία του γάμου της, όπως και το αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός. «Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους στον γάμο, αυτό μπορώ να πω», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον μέλλοντα σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον». Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και για αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα